İftar Sözleri

iftar-sozleri

Bu sayfada İftar Sözleri, iftar mesajları, iftar sözleri kısa, iftar sözleri resimli, iftar sözleri anlamlı, iftar sözleri 2017 kategorileri yer almaktadır.

İftar Sözleri

Bulutlardan yağan yağmur taneleri kadar sayısız huzurlu günler ve mutluluklar seninle olsun, her günün yağmurdan sonra açan güneş kadar huzur verici olsun. Hayırlı iftarlar.

Irmak gibi sade olmalı hayat, göl suyu gibi tatlıdır hayatın derdi çilesi, iman gücüdür ayakta tutan bizi, ramazandır bereket saçan dualarımıza ışık tutan, hayırlı iftarlar.

Bir ekmeği birlikte paylaşıyorsak, bir bardak suyu birlikte içebiliyorsak, birlikte ellerimizi Yaradan’a açıp dua ediyorsak, ne mutlu bizlere ne mutlu sizlere, hayırlı iftarlar.

Kalplerimiz bir oldu bu ay birlikte hareket ediyoruz bu ay birlikte yemek yiyoruz birlikte hayat suyunu içiyoruz bu ay bizim ayımız hayırlı iftarlar.

Orucun mübarek gücü ruhumuzu temizlesin, bu ramazan ayında bütün şeytanlar bizden uzak olsun, sevdiklerimizle nice mutlu ramazanlara, hayırlı iftarlar.

Her şey insanoğlu içindir bu dünyada, yaşadığın sürece ve yaşadığımız sürece her şeyin hayırlısı bizlerle ve sizlerle olsun, hayırlı iftarlar dilerim.

Mübarek ramazan ayı; kalbini o’nun yoluna koymaya, ellerini o’nun dergâhına açmaya, ruhunu doyurmaya, kalbinin gerçek vuslatı bulmasına vesile olsun, iyi iftarlar.

İftar saatini beklerken edilen duaların, ezan okunurken açılan orucun, sofrada bulunan bereketin bolluğun yüce Yaradan’dan daimi olmasını dilerim, hayırlı iftarlar…

Ramazanın ilk günü, ilk mesajım sana, ilk olmak güzeldir bu hayatta, bu ilki seninle yaşıyorum şuan bunu unutma, hayırlı iftarlar diliyorum sevdiklerinle bu ramazanda.

Mukaddes olan bu hayırlı ayda, her günü inci tanesi olarak yaşayalım, soframıza bereket kabrimize merhamet dileyelim, hayırlı iftarlar.

Aklını al başına gafil olma. Bu 2 kapılı handır. Gelen gider giden gelmez. Kimse kalmaz dünyada. Allah herkesi affede. Hayırlı iftarlar…

Küçük bir sofrada büyük mutluluklar paylaşalım bu ayda hepimiz bir olalım Allah’a şükredelim soframızı bereketlendirelim hayırlı iftarlar.

İftarınız güzel kalbiniz huzur dolsun ramazan ayını mübarek olsun. Bereketin zenginliği kalbinize ve sofralarınıza yansısın hayırlı iftarlar.

Susuz toprağın, dikensiz gülün, kanatsız kuşun olmayacağı gibidir ramazan! Bütün güzellikler bu mübarek ayda sizinler olsun, hayırlı iftarlar.

Ramazan ayının güzelliği kalplerinizde gökyüzündeki yağmurun bereketi evinizde sofralarınızda olsun hayırlı ramazanlar ve iftarlar diliyorum…

Hayatın bütün manevi zenginlikleri bu ay sizlerle olsun, attığınız her adım size huzur dolu yarınlar sağlasın dua ile kalın, hayırlı iftarlar.

Gözlerimizdeki nur hiç bitmesin, aldığımız her nefes dua ile bitsin, bu ramazanda yaradan huzur nasip etsin, her iftar bereketini bizden esirgemesin, hayırlı iftarlar.

Kalpler vardır, sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır, dostluğu paylaşmak için. Hayırlı, iftarlar dilerim…

Cenabı-ı Hakk’ın kapısına ulaştırmayacak yollara sapmaktan korumaya vesile olan ramazan ayınız mübarek olsun, hayırlı iftarlar.

Gülün kokusu sarsın bedenini, Allah korkusu titretsin her bir hücreni, dualarla birleşsin semaya açılan ellerin, hayırlı iftarlar.

Tuttuğumuz oruç ölülerimizin ruhuna değsin, iftar zamanı içtiğimiz su gibi aziz olmak dileğiyle, hayırlı iftarlar.

Ya Rabbim sen biz kullarının dualarını kabul, hakkımızda hayırlısını nasip eyle. Âmin. Hayırlı iftarlar…

Şeamet dini, gayret dini ancak Müslümanlıktır. Hakiki Müslümanlık en büyük kahramanlıktır. Hayırlı iftarlar dilerim…

Yağmur taneleri kadar bereketli zemzem suyu kadar tatlı iftarlar diliyorum sofranıza hayırlı iftarlar…

Güzel ayın güzel insanları sofralarınızdan bereket kalplerinizden iman ışığı asla eksilmesin iftarınızı Allah kabul etsin.


İftar Sözleri

Güneşin sıcaklığı gibi olsun içindeki iman, yağmur taneleri kadar çok olsun sevapların, hayırlı iftarlar.

Her yıl bugünü sizlerle yaşayarak, geçirmenin mutluluğu içindeyim, bugünün rahmeti üstünüzde olsun hayırlı iftarlar diliyorum…

Ne yapıyorsan kendine, huzur dolu imanın daima seninle olması dileğiyle, ramazanın bereketi üstünde olsun, hayırlı iftarlar dilerim.

Bugünlerin değeri bilinmeli, Ramazanda dualar edilmeli, insanoğlu şükretmeyi bilmeli, ramazan deyip geçmemeli! Hayırlı iftarlar.

Günahsız kul olmak ve günahlardan arınmak için, bu güzel ramazan ayında nice hayırlı huzur dolu günleri birlikte geçirmek ümidiyle dualarım sizinler, hayırlı iftarlar.

Bugün ramazan, bugün huzurun kalplerimize doğduğu imanlarımızın bir kat daha arttığı güzel bir gündür, bugün bizim toprağımızın daha sıcak olmasına daha huzurlu olmasına yardım edeceğimiz gündür, hayırlı iftarlar.

Hayat bir kelebeğin ömrü gibidir, bu kısa zamanda amelini güçlendirmek ve manevi huzuru yakalamak kadar güzel bir duygu yoktur hayatta, nice ramazanlarda huzur dolu iftarlar dilerim.

İftar sofranız hızır sofrası olsun. Hayırlı iftarlar…

11 ayın sultanı evinize huzur sofranıza bereket kalbinize iman versin hayırlı iftarlar.

En bereketli ve güzel iftar anı sizinle olsun hayırlı ve güzel iftarlar.

Bereketi bol huzurun güneş kadar aydınlık olduğu bu güzel ramazan ayında, sıcacık huzurlu iftarlar dilerim…

Dualarımız bir olsun soframız bereketli olsun bu mübarek ay hepimize hayırlı olsun, hayırlı iftarlar.

Güzel ve iman dolu bu ayda gözlerinizde ışık sofralarınızda iftar bereketi eksik olmasın iyi iftarlar diliyorum.

Dua ile açılan iftarlar, huzur ile gülen yüzler, bereket ile dolan sofralar sizin olsun, hayırlı iftarlar…

Bembeyaz yağan bir kar tanesinin, ne yaşanmış ise yaşansın, geçmişin tün hatalarını örttüğü gibi ramazan ayının ‘da senin tüm hatalarını örterek hayırlı yeni bir gelecek umut dolu yeni bir başlangıçlara vesile olmasını dilerim, hayırlı iftarlar.

Gün batar usul usul, kararır gece, yeniden doğar her şey, “her şey bitti” dediğin bir anda mübarek ramazan ayının gönlünde huzur kokulu bir gül kök salmasına vesile olması temennilerimle, huzur dolu iftarlar diliyorum…

Yorumlar